Beugelslot AXA Fold 100 cm


sinds 22-3-2023 03:01:05

Grote foto beugelslot axa fold 100 cm fietsen en brommers algemeen Grote foto beugelslot axa fold 100 cm fietsen en brommers algemeen Grote foto beugelslot axa fold 100 cm fietsen en brommers algemeen Grote foto beugelslot axa fold 100 cm fietsen en brommers algemeen Grote foto beugelslot axa fold 100 cm fietsen en brommers algemeen
prijs: € 57,95
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

AXA Fold vouwen, klikken en klaar De AXA Fold is de nieuwste toevoeging aan ons vouwsloten assortiment. Met het compacte en moderne design is het een uitstekende aanvulling.

AXA Fold vouwen, klikken en klaar De AXA Fold is de nieuwste toevoeging aan ons vouwsloten assortiment. Met het compacte en moderne design is het een uitstekende aanvulling.

Past op alle frames
De AXA Fold wordt inclusief handige houder geleverd. Deze kan op de plek van de bidonhouder gemonteerd worden of je zet hem om de stang vast met de 2 meegeleverde strips. Het slot zit aan de onderkant in de houder, hierdoor kantel je hem er eenvoudig uit. Aangezien je het slot niet uit de houder hoeft te schuiven past het op alle frames. Dankzij het revolutionaire sluitmechanisme wordt het slot gefixeerd in de houder, waardoor het niet rammelt tijdens het fietsen.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij de flexibele scharnierpunten en het lichte gewicht is het slot moeiteloos in gebruik. Het slot is gemaakt van gehard staal en is bestendigd tegen aanvallen zoals knippen en trekken.

Handige click-in functie
De Fold heeft een handige click-in functie. Er is een uitsparing aan de zijkant gemaakt waar je de sluiting makkelijk inschuift. Zodra je dat doet hoor je een duidelijke klik. Nu kan de sleutel verwijderd worden en zit hij op slot. Verder heeft het slot een zacht omhulsel waardoor er geen krassen op het frame van de fiets komen.

Symmetrische sleutel
De AXA Fold heeft een symmetrische sleutel wat erg prettig is bij het openen en sluiten, zeker in het donker! Daarnaast is het slot voorzien van een stofkap die uw cilinder beschermd tegen vocht en vuil. Dit komt de duurzaamheid van het slot weer ten goede.

Specificaties:


 ● Gehard staal
 ● Lengte: 100 cm (22 x 6 cm ingevouwen)
 ● Met 2 symetrische sleutels (inclusief internationale sleutelservice)
 ● Gewicht: 950 gram
 ● Inclusief houder (bevestiging aan de bidonhouder of met flexibele riemen)
 ● Krasbestendig
 ● Past op alle frames


Bestellen  kan via onze website. Klik op de link hieronder.
Afhalen is niet mogelijk. Voor een snelle levering, ligt onze voorraad bij onze externe verzendpartner

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 59811095SB


Kenmerken: Kopen in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30059810 Meld aan Aanbodpagina