BoBike Go Mini voorzitje


sinds 8-8-2023 22:32:27


prijs: € 59,99
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Exact één jaar na de introductie van de GO maxi, kondigt Bobike de komst van ‘kleine zusje’ de GO mini aan. Een trendy fietszitje voor voorop de fiets met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Bobike GO mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike GO mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Deze beugel past op standaard stuurbuizen Ø 22-28mm en op MTB stuurbuizen: 1-1/8”. Voldoet aan de EN14344 veiligheidstandaard. De afmetingen van de beugel zijn 10 x 8 x 3,5 cm (bxdxh). Voor montage op een Ahead stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

Gewicht van het product: 2760 g / 6,08 lb (incl. montagemateriaal). Product afmeting: 380 x 260 x 690 mm

De GO mini is qua vormgeving afgeleid van de Bobike ONE mini maar met een minder luxe afwerking om binnen het voordelige prijspunt van de GO te passen. Net als alle andere Bobike zitjes, heeft ook de GO een dubbelwandige kuip van stevig kunststof en een lichaamsomsluitend ontwerp met armsteunen voor extra veiligheid. De driepuntsgordel is met één hand te bedienen en sluit in een solide ‘Easy-Click’ gesp. Het kussentje is comfortabel, eenvoudig schoon te maken en volledig waterproof. De voetsteuntjes zijn zonder gereedschap in hoogte verstelbaar.

De Bobike GO mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike GO  mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen (Ø 22-28mm en op MTB stuurbuizen: 1-1/8”). Voor montage op een A-Head stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

De GO mini komt in vijf trendy pastelkleuren. Deze kleuren hebben een belangrijke rol gespeeld in de populariteit van de GO. Tevens zijn er in elke kleur bijpassende helmen en windschermen verkrijgbaar.

De eerste modellen zullen half maart 2019 beschikbaar zijn. De advies verkoopprijs is € 59,99. Beschikbare kleuren zijn vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink.

Veiligheid


 ● uniek, versterkt dubbelwandig zitje
 ● lichaamsomsluitend ontwerp met armsteunen
 ● stevige, Easy-Click sluiting
 ● voldoet aan de EN14344 veiligheidsnorm
Comfort

 ● verstelbare voetsteunen, geen gereedschap nodig
 ● eenvoudig te verstellen veiligheidsgordel
 ● comfortabel, waterdicht kussentje

Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43827541 Meld aan Aanbodpagina