Enviolo Automatiq


sinds 8-8-2023 22:33:29


prijs: € 399
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze fiets beschikt over een Enviolo naafversnelling. Het is mogelijk om deze een upgrade te geven naar een automatische variant. De traploze automatische technologie zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring. Stel de gewenste trapsnelheid in en de traploze automatische techniek past het enviolo-systeem aan zodat deze altijd met dezelfde snelheid trapt, zelfs wanneer je heuvel op- of afgaat. Het "instellen en niet meer over nadenken" maakt het fietsen extra veilig en comfortabel. Het systeem onthoudt het van tevoren ingestelde cadans voor een comfortabele rit, waarbij rekening wordt gehouden met veranderingen in je omgeving.
FIETSEN IN JE EIGEN CADANS
Stel je voorkeurscadans van tevoren in de app of interface in en het programma schakelt automatisch over naar je voorkeurssnelheid.
LANGERE LEVENSDUUR
Door te fietsen in de optimale versnelling wordt de naaf nooit op een verkeerde manier gebruikt. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van het product.
MOBIELE APP
De enviolo-app biedt klanten verschillende voordelen, de app geeft draadloos toegang tot de nieuwste AUTOMATiQ software-updates en kan worden gebruikt om de fietsinstellingen te personaliseren.


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43827829 Meld aan Aanbodpagina