GTS Toscana Pure E5De scooter is standaard voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapba


sinds 28-4-2023 11:31:23


prijs: € 2049
Locatie : Oosterhout  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

GTS Toscana Pure E5De scooter is standaard voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapbare bagagedrager, LED-achterlicht en inklapbare duo-steps voor de passagier. De zwarte kleuraccenten op de velgen, spiegels, treeplank en de bagagedrager onderstrepenhet stoere uiterlijk. Kies uit een van de vier trendy kleuren en maak de Toscana Pure helemaal je eigen keuze.De GTS Toscana Pure is leverbaar in de kleuren:- Baltic Blue- Concrete Grey- Mat Army Green- Mat Carbon BlackDe GTS Toscana Pure is leverbaar is de uitvoering:- Snorscooter 25km:

GRATIS geleverd door heel Nederland
GTS Toscana Pure E5

De scooter is standaard voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapbare bagagedrager, LED-achterlicht en inklapbare duo-steps voor de passagier. De zwarte kleuraccenten op de velgen, spiegels, treeplank en de bagagedrager onderstrepen
het stoere uiterlijk. Kies uit een van de vier trendy kleuren en maak de Toscana Pure helemaal je eigen keuze.

De GTS Toscana Pure is leverbaar in de kleuren:

- Baltic Blue
- Concrete Grey
- Mat Army Green
- Mat Carbon Black 

De GTS Toscana Pure is leverbaar is de uitvoering:

- Snorscooter 25km

Scooter service en advies:

Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.

Central Scooters Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder!


Kenmerken: Kopen in OosterhoutKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 31548472 Meld aan Aanbodpagina