Kalkhoff Endeavour 7.B Pure 2021 dames


sinds 10-11-2021 03:16:28

  • Grote foto kalkhoff endeavour 7.b pure 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff endeavour 7.b pure 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto kalkhoff endeavour 7.b pure 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff endeavour 7.b pure 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 5299
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 

De Kalkhoff Endeavour 7.B Pure heeft een sterk aluminium frame en een geïntegreerde voorvork. Dit zal ervoor zorgen dat je stabiel rijgedrag ervaart.

Het model op deze pagina, is een damesmodel. Het verschil tussen de mannenfiets en de vrouwenfiets is niet zo groot. Het grootste verschil is dat de herenfiets een horizontale stang, en de damesfiets een gebogen stang, heeft tussen het zadel en het stuur.

Een aluminium frame, brengt meerdere voordelen met zich mee, ten opzichte van staal. Zo is aluminium, lichter in gewicht. Daarnaast is aluminium roest vrij. Dit maakt een fiets, als deze, met een aluminium frame, erg onderhoudsvriendelijk!

 

De Kalkhoff Endeavour 7.B Pure is uitgerust met 11 versnellingen van Shimano. Door de 11 versnellingen heb je veel bereik waardoor je op verschillende terreinen, uit de voeten kan. Daarnaast heeft deze fiets ook nog eens anti-lekbanden van Schwalbe. 11 versnellingen + anti-lekbanden = veel snelheid, zonder kans op lekke banden!

Verder is deze geweldige e-bike voorzien van hydraulische schijfremmen. Dit remsysteem is het beste wat je kan krijgen. Schijfremmen zijn simpelweg uitgevonden om meer remkracht te hebben terwijl je minder hard je rem inknijpt. Daarnaast brengt het een aantal voordelen met zich mee zoals minder vuiligheid, langere levensduur, minder slijtage en een stoere look.

De Bosch Performance Line CX motor is de krachtigste motor van Bosch. Geen zorgen meer, over een steun in je rug.

De fiets heeft een mooie geïntegreerde accu met een capaciteit van 625Wh. Hierdoor kun je gerust 125 kilometer op een accu fietsen. Het aantal kilometers wat je op een accu kan fietsen kan wel variëren, door verschillende factoren. Denk hierbij aan:


 ● Buitentemperatuur
 ● Gewicht van de berijder
 ● Mate van ondersteuning
Het model, wat te zien is op de pagina is een damesmodel. Het grootste verschil is dat de herenfiets een horizontale stang, en de damesfiets een gebogen stang, heeft tussen het zadel en het stuur.

 

Ere wie ere toe komt en deze fiets, doet zijn naam, waarlijk, eer aan!
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Kalkhoff
 ● SKU (eigen artikel code): 50519


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25989917 Meld aan Aanbodpagina