Kalkhoff Entice 5 Advance+ 2024 heren


sinds 20-2-2024 18:57:32


prijs: € 4399
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Kalkhoff Entice 5 Advance+ : Een ware allrounder, op het gebied van e-bikes!

Met lucht geveerde voorvork en een frame gemaakt van aluminium, staat deze fiets volledig zijn mannetje. Een frame van aluminium, wil zeggen, een fiets licht in gewicht.

Daarnaast is het voordeel van aluminium, ten opzichte van een stalen frame, dat aluminium roestvrij is. Met andere woorden, geen gezeur. Lekker onderhoudsvriendelijk!

Het model op deze pagina, is een herenmodel. Mannenfietsen zijn groter, wat logisch is. Doorgaans zijn mannen groter dan vrouwen met langere armen en benen. Vrouwenfietsen zijn meestal kleiner met een kleinere afstand tussen het zadel en het stuur.

Niet alleen is het frame, op deze fiets, onderhoudsvriendelijk. Nee. Ook de uitrusting met hydraulische schijfremmen brengt vele voordelen met zich mee. Schijfremmen zijn bedoeld, om meer remkracht te hebben terwijl je minder hard je rem inknijpt. Daarnaast met de krachtige motor van Bosch ( 85Nm ) en de 625wh accu kan je langere en avontuurlijke tochten maken! Daarnaast zit op de fiets de Kiox 300 display waardoor je ook kan verbinden met je telefoon! Met behulp van de Bosch Flow App kan je routes en knooppunten doorsturen naar je display, ideaal dit in het buitenland!

Een aantal van deze voordelen, op een rijtje:


 ● Minder vuil
 ● Minder slijtage
 ● Stoere look
 ● Langere levensduur
 

Deze e-bike van Kalkhoff is uitgevoerd met een middenmotor. Deze motor is gepositioneerd bij de trappers. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee:


 ● Heeft de nadelen van de voor- en achterwiel motor niet
 ● Krachtige en kwalitatieve motor 85Nm. Ideaal voor heuvelachtige gebied
 ● Geleidelijke en natuurlijke optrek
 ● Door de krachtsensor is de motor zuiniger
 

Over sensoren gesproken.

Door de aanwezigheid van verschillende sensor, voelt een ervaring op deze fiets, zeer uniek en bovendien, erg natuurlijk aan.

Tenslotte, zijn de CST Gripper banden, op deze fiets, ook geschikt voor mountainbikes. Goed grip en veel avontuur.

 

 


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 115543452 Meld aan Aanbodpagina