Kalkhoff Entice 5.B Move+ 2021 dames


sinds 20-9-2021 03:05:34

  • Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff entice 5.b move 2021 dames fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 3699
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Kalkhoff Entice 5.B Move+ 2021 dames

 

Een hybride e-bike, met de genen van een mountainbike. Dat is wat de Kalkhoff Entice, uitstraalt en inhoudt! Dit wil zeggen, dat deze e-bike, te gebruiken is voor meerdere doeleinden. Het model, wat op de pagina te zien is, is een damesmodel. Het grootste verschil is dat de herenfiets een horizontale stang, en de damesfiets een gebogen stang, heeft tussen het zadel en het stuur.

Met een lucht geveerde voorvork, die vanaf het stuur te bedienen is, biedt deze e-bike meer snelheid op asfalt dan normaal.

Deze e-bike is uitgevoerd met een aluminium frame, wat meerdere voordelen heeft, ten opzichte van een stalen frame. Om te beginnen, is deze fiets met aluminium frame, lichter in gewicht. Daarnaast is het grote voordeel van aluminium, dat dit roestvrij is. Geen gezeur meer aan je hoofd. Lekker onderhoudsvriendelijk!

Maar, niet alleen is het aluminium frame , onderhoudsvriendelijk. Ook is deze e-bike uitgevoerd met een middenmotor. De motorpositie is in het midden bij de trappers.

Dit brengt vele voordelen met zich mee. De voordelen, hieronder, op een rijtje:


 ● Heeft de nadelen van de voor- en achterwiel motor niet
 ● Krachtige en kwalitatieve motor tot 90nM (Brose motoren). Ideaal voor heuvelachtige gebied
 ● Geleidelijke en natuurlijke optrek
 ● Door de krachtsensor is de motor zuiniger
 

Verder is kalkhoff Entice 5.B uitgerust met hydraulische schijfremmen. Met andere woorden, het beste van het beste. Schijfremmen zijn bedoeld, om meer remkracht te hebben terwijl je minder hard je rem inknijpt. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. De voordelen op een rijtje:


 ● Minder vuil
 ● Minder slijtage
 ● Stoere look
 ● Langere levensduur
 

 

Doordat de fiets is uitgerust met meerdere sensoren, voelt de fietservaring natuurlijker aan dan ooit. Bovendien maakt de riemaandrijving op de fiets, de fiets erg onderhoudsvriendelijk en maakt het dat deze fiets, bij het schakelen van versnellingen stiller is en minder weerstand geeft.

 

Tenslotte, belooft deze fiets met 8 naafversnellingen van het merk Shimano, in combinatie met de anti-lekbanden van Schwalbe, veel snelheid zonder kans op lekbanden!

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Kalkhoff
 ● SKU (eigen artikel code): 51757


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25482240 Meld aan Aanbodpagina