Kalkhoff Image 5.B Advance+ dames 2021


sinds 25-9-2021 05:00:41

  • Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto kalkhoff image 5.b advance dames 2021 fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 4199
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Kalkhoff Image 5.B Advance+ dames 2021

 

Elegant, comfortabel, maar ook zeker onderhoudsvriendelijk. Je kunt wel concluderen, dat de Kalkhoff Image 5.B, een ware stadfiets is!

Het model op deze pagina, is een damesmodel. Het grootste verschil tussen dames en herenfietsen, is dat de herenfiets een horizontale stang, en de damesfiets een gebogen stang, heeft tussen het zadel en het stuur.

Het sterke aluminium frame, in combinatie met de luchtgeveerde voorvork, maakt de fiets licht van gewicht. Bovendien heeft aluminium, een ander voordeel, ten opzichte van staal, wat zeker niet te vergeten is. Aluminium is namelijk roestvrij. Met andere woorden, geen gezeur, lekker fietsen. Dit maakt deze fiets onderhoudsvriendelijk

 

 

Verder is deze e-bike uitgevoerd met een middenmotor. De motorpositie is in het midden bij de trappers. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen, op een rijtje:


 ● Heeft de nadelen van de voor- en achterwiel motor niet
 ● Krachtige en kwalitatieve motor tot 90nM (Brose motoren). Ideaal voor heuvelachtige gebied
 ● Geleidelijke en natuurlijke optrek
 ● Door de krachtsensor is de motor zuiniger
 

 

De Bosch Performance motor is zeer krachtig, van aard. Met maar liefst 625Wh aan accu houdt het tot wel 150 kilometer vol. Uiteraard, spelen het weer, de mate van ondersteuning en de berijder, hier wel hun rol in.

 

 

Met 5 versnellingen, intern verwerkt. in de naaf, belooft deze fiets onderhoudsvriendelijk te zijn met aardig wat snelheid op zak. Bovendien biedt deze fiets niet alleen snelheid, maar is ook nog eens uitgevoerd met anti-lekbanden. Dat wil zeggen, snelheid, zonder kans op lekke banden.

Met hydraulische schijfremmen, ben je verzekerd van het allerbeste, binnen de huidige markt.

Schijfremmen zijn bedoeld, om meer remkracht te hebben terwijl je minder hard je rem inknijpt. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Een aantal, van deze voordelen, op een rijtje:


 ● Minder vuil
 ● Minder slijtage
 ● Stoere look
 ● Langere levensduur
 

 

Tenslotte, is deze fiets ook onderhoudsvriendelijk, op het van riemaandrijving. Een riem heeft veel minder onderhoud nodig dan een ketting. Geen gezeur en lekker fietsen, zonder ergen over te hoeven nadenken.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Kalkhoff
 ● SKU (eigen artikel code): 52122


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25521771 Meld aan Aanbodpagina