Kickbike Cross 29/26


sinds 30-4-2020 04:20:26

  • Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen
  • Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen
  • Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen
  • Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen
Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen Grote foto kickbike cross 29 26 fietsen en brommers steppen
prijs: € 929
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Cross Max 29/26 is een step met enorm grote wielen. De wielen van deze step zijn maar liefst 29 inch (voor) en 26 inch (achter). Hierdoor kunt u veel snelheid maken en kunt u zich ook over ruigere terreinen gemakkelijk voortbewegen.

De Cross Max 29/26 kan onder andere op zand-, bos- en gravelpaden worden gebruikt, maar uiteraard ook op een fietspad. De step is erg licht, dit komt door de combinatie van aluminium (frame) en carbon (voorvork) als materialen. De step is erg gebruiksvriendelijk, dit komt onder andere door de hydraulische schijfremmen waarmee u gemakkelijk en krachtig kan remmen. De step heeft weliswaar geen vering, maar dankzij de grote banden heeft u veel grip. Wanneer u de banden niet volledig oppompt dan zorgt u er ook voor dat de klappen van het ruige terrein worden opgevangen. Wanneer u de banden hard oppompt, kunt u meer snelheid maken.
Kickbike laat zien dat steppen niet alleen maar voor kinderen leuk is! De steppen van KickBike zijn herkenbaar aan het hippe en sportieve design in combinatie met een professionele uitstraling. De steppen hebben een groot voorwiel en een kleiner achterwiel, waarmee u veel grip heeft op de weg. Kickbike biedt ijzersterke en snelle steps, die er prachtig uitzien. Uitgevoerd in de mooiste kleuren steelt u op deze step zeker weten de show op de weg!
Technische gegevens:

 ● Kleur: Zwart
 ● Materiaal: Aluminium / Carbon
 ● Gewicht: 9.7 kg
 ● Hydraulische schijfremmen
 ● Compact voetplateau (38 x 11 cm)
 ● In hoogte verstelbaar stuur
 ● Maximale belasting: 120 kg
 ● Aanbevolen rijderslengte: 160 - 200 cm
 ● Geschikt voor ruig terreinSPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Kickbike


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23492420 Meld aan Aanbodpagina