Micro Mini Deluxe LED


sinds 30-4-2020 04:20:11

  • Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen
  • Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen
  • Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen
  • Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen
Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen Grote foto micro mini deluxe led fietsen en brommers steppen
prijs: € 109,95
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Micro Mini Deluxe LED is extra veilig door zijn witte LED lampjes, zodat je kind 's avonds beter zichtbaar is. Kinderen vinden de LED wielen bovendien geweldig. Ze worden door beweging geactiveerd en lichten wit op. In het donker krijgt het hele wiel hierdoor een wit schijnsel.
De Mini Micro deluxe lijn onderscheidt zich verder door het in hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van het deck.
De Mini Micro step is de kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,9 kg)is hij makkelijk te dragen. De streeploze wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Micro


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23492273 Meld aan Aanbodpagina