Montebella damesfiets Zwart


sinds 23-5-2020 10:01:57

Grote foto montebella damesfiets zwart fietsen en brommers damesfietsen
prijs: 
€ 269
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Popal Montebella damesfiets Zwart is een elegant en speels model dat uitblinkt in eenvoud. Met voor- en achterverlichting, terugtraprem en een handig slot kom je met deze stijlvolle fiets niks tekort.

De Popal Montebella 28 inch Zwart is een geweldig leuke en origineel fiets die met een minimalistisch design is uitgevoerd. Ideaal om te gebruiken in de stad en met een hoog comfortniveau. Het comfort wordt onder meer geboden doordat het bruine zadel op een perfecte manier ontworpen is, waardoor het zitvlak een perfecte ondersteuning krijgt. De Zwarte Popal Montebella 28 inch heeft handvaten aan het stuur die eveneens in bruin zijn uitgevoerd. Deze handvaten bieden een aangename en stevige grip in de handen. De fietsverlichting is volledig draadloos en werkt dan ook op batterijen. Het achterlicht is aan het frame onder het zadel bevestigd en de koplamp bevindt zich vlak boven het voorwiel. In elk wiel bevindt zich een reflector.
Zowel voor en achter is er sprake van spatborden, zodat uw kleding wordt beschermd tegen opspattend water. Het minimalistische design van de Popal Montebella 28 inch Zwart wordt verstrekt door de kettingkast die open is uitgevoerd. U kunt de Popal Montebella 28 inch – Zwart overal neerzetten waar u wilt door van de stevige zijstandaard gebruik te maken. Om een eerste bescherming tegen diefstal te realiseren, is er alvast een ringslot aan het frame gemonteerd. Een extra slot beschermt de fiets uiteraard nog beter tegen diefstal.
 
Specificaties:
- Wielmaat 28 inch
- Framemaat 53 cm
- Geschikt voor lengte: 1.65 - 1.77m
- Stalen frame
- Fietsverlichting op batterij
- Terugtraprem
- Ringslot
- Spatborden
- Open kettingkast
- Zijstandaard


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718924889312
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Popal
 ● SKU (eigen artikel code): 8718924889312


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23950132 Meld aan Aanbodpagina