NIEUW EURO-begrenzer voor 2 en 4takt


  • Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
  • Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
  • Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
  • Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
  • Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken Grote foto nieuw euro begrenzer voor 2 en 4takt fietsen en brommers overige merken
€ 24,50
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Merk Ander Merk

Beschrijving

NIEUW: De EURO-begrenzer is nu ook verkrijgbaar voor de 4 takt piaggio, zoals de Zip 4 takt, FLY 4 takt, Vespa 4takt, Malaguti Centro 4 takt, Aprilia Sportcity, Derbi Boulevard (ZIE HIERONDER VOOR MEER INFO)

NIEUW: Wij hebben een speciale begrenzer ontworpen voor de onderstaande modellen waar tot op heden nog geen begrenzer voor beschikbaar was.(ZIE HIERONDER VOOR MEER INFO):

KYMCO: AGILITY 4T, VITALITY, PEOPLE S, LIKE
SYM : ORBIT FIDDLE CELLO ALLO
SYM MIO
PEURGEOT: SPEEDFIGHT 3 4T & VIVACITY 4T
SKYTEAM DAX 12volt, HONDA DAX 12volt, MONKEY 12volt, GORILA 12volt, JINCHENG DAX EN SINGA 12volt en 12volt dax gerelateerde modellen.

Piaggio Zip & Fly 4T & Derbi Boulevard
Voor deze modellen moet de originele Piaggio cdi unit/ bobine worden aangepast. Wij leveren hiervoor een speciaal EURO-Begrenzer Schakelsysteem die in de cdi unit moet worden gesoldeert. Het schakelsysteem is hetzelfde als de EURO-begrenzer, alleen werkt ie anders. Je start de motor met de pin ERIN en als de motor loopt, trek je de pin eruit. Op dat moment rij je in de snelle stand. Zet je de motor uit, dan valt ie automatisch naar de langzame stand! Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 9,50 euro incl. verzendkosten en je ontvangt daarbij een handleiding hoe je de cdi moet aanpassen. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €45,- euro.

Vespa & Malaguti & Aprilia 4T
Voor deze modellen is een originele Piaggio cdi unit/ bobine nodig. Helaas zit standaard bij deze modellen een Ducati bobine ingebouwd, en deze is niet geschikt voor de begrenzer. Wij kunnne de Piaggio bobine aangepast en wel leveren met een EURO-begrenzer. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. Er komt niks bij! LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in één!
De begrenzer werkt hier net als bij de Zip & Fly 4T: Je stopt de pin ERIN en start de motor op, als de motor draait trek je de pin ERUIT. De scooter staat in de snelle stand. Zet je de motor uit, dan valt ie automatisch terug in de langzame stand!

Sym & Kymco & Peurgeot 4T
Tot op heden waren voor deze modellen nog geen begrenzers beschikbaar. Wij hebben daar nu een speciale (snelle) CDI unit met EURO-begrenzer voor ontworpen. De begrenzer werkt als volgt; de plug ERUIT = begrenzer AAN en plug ERIN = begrenzer UIT. In de cdi unit kan je door een schroefje te verstellen de begrensde snelheid veranderen. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één!
Werkt op: Kymco Agility 10/12inch, People S, Vitality en Sym Orbit I/II, Fiddle, Allo, Cello, Jet4 en op Peugeot Vivacity 4T, Speedfight 3 en de Tweet 4T

Sym Mio 4T
Voor de Sym MIO is dezelfde set van CDI unit met EURO-begrenzer, alleen Sym MIO heeft een andere CDI. Ook hier geldt, dat de CDI unit een snelle CDI is, en je dus geen snelle cdi hoeft te kopen. De speciale Mio set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor €
Kenmerken: Merk: Ander Merk, Kopen in AmsterdamE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 5750610

Meer Overige merken

Meer Overige merken aangeboden in deze subrubriek.