Peugeot Kisbee Specials scooter kopen bij Central Scooters T


Grote foto peugeot kisbee specials scooter kopen bij central scooters t fietsen en brommers scooters
€ 1698
Locatie Oosterhout  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Peugeot Kisbee Specials scooter kopen bij Central Scooters:

Ben je op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare scooter met een wat sportiever uiterlijk? Dan zijn de Peugeot Kisbee Specials iets voor jou. Hier kun je alle kanten mee op! De Peugeot Kisbee Specials zijn een no-nonsense modellen met uitstekende kenmerken voor een city scooter. Mooi in eenvoud en een prima keuze voor dagelijks gebruik in de stad of woon-werkverkeer. De scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte in de buddyseat. De ruime zitting geeft veel comfort en de 4-takt motor zorgt voor zuinige prestaties, waarbij ook zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren.

Er zijn vier verschillende specials leverbaar

Black Edition
RS
Iced Grey
TCRScooter service en advies:
Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.

Central Scooters
Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl
 
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 

Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder! 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Peugeot
 ● Type: Kisbee Specials
Kenmerken: Kopen in Oosterhout

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23227428

Meer Scooters

Meer Scooters aangeboden in deze subrubriek.