Popal Daily Dutch Jongensfiets 24 inch N3


  • Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen
Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto popal daily dutch jongensfiets 24 inch n3 fietsen en brommers kinderfietsen
€ 289
Locatie Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met 3 naafversnellingen van Nexus ShimanoDe Popal Daily Dutch 24 inch N3 Transportfiets is zo’n fiets die je aan iedereen zou aanbevelen. De 24 inch versie is voor jongens tussen de 8 en de 10 jaar oud. Het stuur en het zadel is makkelijk in hoogte te verstellen.

Popal Daily Dutch 24 inch N3 Transportfiets 24 inch is een transportfiets in de categorie Kinderfietsen. De Popal Daily Dutch 24 inch N3 transportfiets 24 inch is namelijk een prachtige fiets die voor elke meid wel wat heeft. Het uiterlijk is zeer strak afgewerkt en vrij neutraal, dit maakt het een zeer populaire keuze. Door de neutraalheid is de fiets onder andere stoer, elegant en hip te noemen. Transportfietsen staan bekend om een aantal zaken, waaronder hun uiterlijk en het gemak. Deze fiets hoort daar uiteraard ook bij.

De fiets is voorzien van Shimano Nexus 3 versnellingen. Veel mensen weten niet wat dit betekent, maar het enige wat je moet weten is dat het gewoon een goed versnellingsysteem is. Het zorgt voor een hoop extra gemak tijdens windbuien, heuvels en om op start te komen. Om weer te stoppen heeft de fiets ook een sterk paar achter remmen. Met zijn luxe bel, sterke handvatten, klapstandaard en andere luxe onderdelen is het een complete fiets voor een leuke prijs. De Popal Daily Dutch 24 inch N3 Transportfiets 24 inch is een zeer populaire keuze voor een reden – het is gewoon een enorm goede fiets!

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Popal
 ● SKU (eigen artikel code): 22995
Kenmerken: Kopen in Barendrecht

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23436381

Meer Kinderfietsen

Meer Kinderfietsen aangeboden in deze subrubriek.