Popal Mare moederfiets 28 inch N3


sinds 17-6-2020 4:05:48

  • Grote foto popal mare moederfiets 28 inch n3 fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto popal mare moederfiets 28 inch n3 fietsen en brommers algemeen
Grote foto popal mare moederfiets 28 inch n3 fietsen en brommers algemeen Grote foto popal mare moederfiets 28 inch n3 fietsen en brommers algemeen
prijs: 
€ 365
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Extra breed standaard
De Popal Moederfiets Mare komt met de breedste tweepootstandaard op de markt. Door de bijzonder wijd uitklappende poten staat uw fiets extreem stabiel. Handig als u vaak zware boodschappen vervoert of kinderen meeneemt op de fiets!
Shimano naafversnellingen
De Popal Mare modellen komen standaard met een 3 naafversnelling. Deze versnelling zit ingebouwd in de naaf van het achterwiel. Hierbij wissel je van versnelling doordat de tandwielen van plaats veranderen. Een naafversnelling is vrijwel onderhoudsvrij en zeer eenvoudig te schakelen. Verder zal je ook geen last hebben van een ratelende ketting.
ART goedgekeurd ringslot
De Popal Moederfiets komt standaard met een AXA Solid ringslot. Met behulp van deze ART goedgekeurd slot kan je je fiets zonder problemen verzekeren tegen diefstal. De AXA ringslot is ART-categorie 2 goedgekeurd.
AXA Solid Plus (insteek mogelijkheid)
De Popal Mare modellen komen standaard met een AXA Solid Plus ringslot. Dit is een AXA slot inclusief insteekmogelijkheid. Met behulp van deze ART goedgekeurd slot kan je je fiets zonder problemen verzekeren tegen diefstal. De AXA ringslot is ART-categorie 2 goedgekeurd. Let wel op dat de insteekkabel niet inbegrepen is.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Popal
 ● SKU (eigen artikel code): 32242


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23334762 Meld aan Aanbodpagina