Prologo | Dimension Tri CPC | Tirox 7mm | Antraciet / Zilve


sinds 10-6-2021 03:03:50

  • Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen
Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo dimension tri cpc tirox 7mm antraciet zilve fietsen en brommers algemeen
prijs: € 109
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Prologo Dimension Tri CPC TiroX 7mm, is een zadel voor TRIATHLON- en TIME TRIAL-gebruikers.
Dit zadel is mede door zijn formaat (245x143mm) en wedstrijdgewicht (Tirox: 212gr) ontworpen voor triatlon en tijdritten.
Door zijn ergonomisch "V SHAPE" en het nieuwe PAS-kanaal (aangepast in breedte en diepte) draagt de Prologo Dimension Tri bijaan een verbetering van het comfort in alle fasen van het trappen.Dit draagt bij aan een betere doorbloeding en elimineren gevoelloosheid en overmatige druk in het genitale - prostaatgebied.
Dit zadel is uitvoering getest op het circuit en in de windtunneldoor professionele teams ter wereld en bevestigden een verbetering van de prestaties van 5-8%. Schuim(foam) met variabele dichtheid, verhoogd met 15% in het bovenste gedeelte en op de punt van het zadel, maken het mogelijk om het steunoppervlak te vergroten, de druk homogeen te verdrijven en een groter ondersteuningsgebied voor zitvlak te garanderen, vooral in de maximale aerodynamische positie.


 ● 2 cm naar voren geschoven zitgedeelte.
 ● + 7 mm breder Zitpunt is.
 ● Variabele dichtheid van schuim gebruik om de stabiliteit en het comfort te vergroten;

Intresse in een Prologo zadel, Boek hier je Prologo "MyOwn Fitting Systeem" in onze showroom in Utrecht.

[SPLIT]
RAIL DIMENSIONS WEIGHT COLOR
TiroX 7mm 245x143mm 223gr Antraciet / Zilver


Wat is CPC:

Gebruikt in "F1" en op militair gebied CPC- Connected Power Control is het systeem gepatenteerd door Prologo dat prestaties en comfort garandeert en trillingen absorbeert, grip en positiestabiliteit biedt. Dankzij de nanostructuur vermindert het speciale conische en holle 3D-polymeer spiervermoeidheid en vergemakkelijkt het de luchtstroom door de temperatuur in de contactzone te verlagen. CPC, bovendien gepositioneerd op strategische punten, beschermt spieren, pezen en zachte weefsels tegen de trillingen "van de weg" en garandeert zijn prestaties in alle weersomstandigheden. Tegenwoordig wordt het gebruikt door de beste topteams en atleten ter wereld, in alle disciplines; CPC is de ultieme term van prestatie en comfort.


 ● +15% Schok-&Trillings absorberend.
 ● +15% Betere Grip en positionering.
 ● +10% Meer luchtkoeling

TiroX 7mm:


 ● Rail van licht gelegeerd staal, zeer goed bestand tegen tractie en torsie; vanwege zijn fysieke kenmerken en lichtgewicht, wordt het gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie. TiroX 7mm blijkt dan een rail te zijn met een goede balans tussen gewicht en kracht die de normale stress niet schuwt.
Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn te
Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25354347 Meld aan Aanbodpagina