Qwic Performance RD11 heren

sinds 8-8-2023 22:32:29


prijs: € 1999
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


DEMO MODEL INCL. 2 jaar garantie

De Qwic RD11 heren van QWIC is de opvolger van de RD10. In alle opzichten is de Qwic Performance RD11 heren een vernieuwde en verbeterde versie. De fiets beschikt nu over een nog betere motor in het achterwiel. Ook heeft de fiets een nieuw type voorvork en een Bluetooth display console. Wanneer je op zoek bent naar snelheid, design en sportiviteit is dit de fiets voor jou.

De motor in het achterwiel en de sportieve versnellingen van de fiets zorgen voor uitzonderlijke prestaties. De motor in het achterwiel heeft een maximale koppel van 45Nm. Hierdoor is de fiets ook zeker in heuvelachtig terrein goed te gebruiken. Wanneer je op de fiets zit heb je de keuze uit vier verschillende standen op het gebied van ondersteuning.

De accu van de Qwic Performance RD11 is perfect verwerkt in het frame. Doordat deze zo mooi is afgewerkt in de onderbuis valt deze vrijwel niet op. Ook is hij gemakkelijk uit te nemen om opgeladen te worden. Wil je het meeste uit je fiets halen? Dan raden we aan om een accu van 735Wh aan te schaffen bij de fiets, hierdoor wordt de actieradius flink vergroot.

Ook is de RD11 een vooruitgang op het gebied van veiligheid en comfort. Zo beschikt de QWIC RD11 over onder andere hydraulische schijfremmen en een derailleurversnelling van Shimano. Daarnaast is er opvallende verlichting van Busch & Muller aangebracht op de fiets. De voorvork is van Suntour met een speciale lock-out functie.

 

 


Kenmerken: Kopen in Barendrecht


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43827547 Meld aan Aanbodpagina