Qwic Premium MN8 TOUR dames e-bike


  • Grote foto qwic premium mn8 tour dames e bike fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto qwic premium mn8 tour dames e bike fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto qwic premium mn8 tour dames e bike fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto qwic premium mn8 tour dames e bike fietsen en brommers elektrische fietsen
€ 2799
Locatie Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Qwic Premium MN8 Tour dames van QWIC is de grote zus van de MN8. Deze toerfiets is voorzien van luxe componenten en is ontzettend geschikt voor recreatief gebruik.Daarnaast beschikt de MN8 Tour over een stille motor die geplaatst is in het midden van de fiets. Dankzij de krachtige ondersteuning van de motor is deze zowel in stedelijke als heuvelachtige omgevingen te gebruiken.

De motor, die geplaatst is in het midden van de fiets, levert een maximale koppel van 90Nm. Daarnaast is de Brose motor voorzien van een krachtsensor, waardoor de ondersteuning altijd natuurlijk aan zal voelen. Tijdens het fietsen kun je, op de Bluetoothconsole op het stuur van de fiets, zelf de mate van ondersteuning instellen. Door de koppelingmogelijkheid kan je de motor zelf via je smartphone updaten. Hiervoor is dus niet nodig om langs een dealer te gaan voor update en motorisch onderhoud. Dit is een grote pluspunt voor deze Qwic elektrische fiets.

De Qwic Premium MN8 Tour dames wordt standaard geleverd met een accu van 375Wh. Dankzij de accukeuzemogelijkheden van QWIC kun je deze vergroten naar een accu waarmee je maar liefst 200 kilometer kunt afleggen. Daarnaast beschikt de fiets over acht versnellingen, hydraulische schijfremmen en vering in zowel de zadelpen als voorvork.

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Qwic
 ● SKU (eigen artikel code): 32432
Kenmerken: Kopen in Barendrecht

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23436358

Meer Elektrische fietsen

Meer Elektrische fietsen aangeboden in deze subrubriek.