Qwic Premium MN8C E-Bike dames 54 Cm


  • Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto qwic premium mn8c e bike dames 54 cm fietsen en brommers elektrische fietsen
€ 2499
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website.

 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Laagste prijs garantie
 ● Webshop keurmerk


Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

De QWIC MN8C damesfiets is ontwikkeld als beste van beide werelden. De Premium MN8 is een samenvoeging van de modern ogende Premium N7.1 en de zeer goed geteste Trend MN7.2 Hs11. De QWIC Premium MN8C is ontwikkeld voor de forens die de fiets dagelijks in de stad wilt gebruiken. Alle kwetsbare delen zijn beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan.

De efficiënte, intuïtief ondersteunende en zeer krachtige middenmoter heeft afgelopen jaar velen verrast en wordt in bijna iedere e-biketest als beste beoordeeld. De combinatie van een krachtige middenmotor en een geheel gesloten kettingkast biedt een ongekende mate van onderhoudsvriendelijkheid. De QWIC powered by Bafang middenmotor biedt een koppel van liefst 80 Nm. Daarnaast is de middenmotor uitgerust met een Gear Shift sensor. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur én biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale ondersteuning.

De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor en een gesloten kettingkast met Shimano Nexus 8 naafversnelling. De combinatie van middenmotor en geheel gesloten kettingkast biedt ongekend comfort. Bij de keuze van alle componenten is gekozen voor degelijkheid en minimaal onderhoud. Kijk hierbij naar de gesloten kettingkast, hydraulische Magura HS22 velgremmen, SKS spatborden en metalen accu behuizing.

Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN8C elektrische fiets te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je een ruime keuze om in elke situatie de ideale ondersteuning van de krachtige middenmotor te krijgen.
Display
Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN8c elektrische fiets te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je een ruime keuze om in elke sitautie de ideale ondersteuning van de krachtige middenmotor te krijgen.
Accu
De Premium MN8c is standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation. Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accucapaciteit: 470 Wh / 625 wh / 735 Wh.
Voorvork
De QWIC Premium MN8c elektrische fiets is zeer luxe afgemonteerd. Dankzij de oliegedempte dubbelgeveerde voorvork met lock-out functie is het gemakkelijk de juiste vering in te stellen. De handige lock-out functie zorgt ervoor dat de stugheid van de vering eenvoudig ingesteld kan worden. Dit biedt je de nodige comfort tijdens het fietsen.
Remmen
Dankzij de luxe hydraulische velgremmen van Magura, de HS22, wordt er optimale veiligheid gegarandee
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20701008

Meer Elektrische fietsen

Meer Elektrische fietsen aangeboden in deze subrubriek.