Super Soco TC (Vintage Green) bij Central Scooters kopen €32


sinds 6-5-2020 17:14:33

Grote foto super soco tc vintage green bij central scooters kopen 32 fietsen en brommers scooters
prijs: 
€ 108,44
Locatie : Oosterhout  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.
Super Soco TC (Vintage Green) bij Central Scooters kopen €3299,00 of lease voor €108,44 p.m.:
GRATIS geleverd door heel Nederland
Super Soco TC
Klassieke lijnen met moderne technologie, de TC bewijst dat het kan! Maar liefst 148 octrooien en 4 typegoedkeuringen stonden aan de basis van deze elektrische brommer, maar daar bleef het niet bij. De TC heeft slimme techniek in een oogstrelende verpakking. De TC in de kleur Vintage Green gecombineerd met een klassiek zadel, is daar een perfect voorbeeld van. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen mag je genieten van een dynamisch weggedrag. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 120 kilometer. Dat maakt de TC geschikt voor elke rit.
De TC is leverbaar in een 45 km/u versie. 

Super Soco app
Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je TC en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleidingDeze handige app is in Nederland beschikbaar als accessoire. Informeer bij je Super Soco dealer naar de mogelijkheden.

Riante actieradius & snelladen
Dankzij de snellader is de accu in slechts 4 uur volgeladen en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer* Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is slechts minimaal.*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

LCD-display
Het display voorziet je van alle noodzakelijke informatie. Het fraaie design is in combinatie met de hedendaagse technologie en de retrostijl van de café racers.


Scooter service en advies:
Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.
Central Scooters
Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl
 
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 
Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder! 
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Super Soco
 ● Type: TC


Kenmerken: Kopen in OosterhoutKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23895077 Meld aan Aanbodpagina