Tern BYB P8 Uni 20 mat inch nimbus zilver 8V


sinds 4-6-2021 03:11:24

  • Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern byb p8 uni 20 mat inch nimbus zilver 8v fietsen en brommers vouwfietsen
prijs: € 1299
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

 

 
Compact opvouwbaar, weinig ruimtegebruik
De BYB is niet zomaar een vouwfiets, het is een geheel nieuwe manier om een fiets op te vouwen. Hij is 30% kleiner dan traditionele 20" vouwfietsen en laat zich compact genoeg opvouwen om gemakkelijk te passen in lockers, kasten of andere smalle ruimtes.


 

Hoe klein of snel een fiets ook kan worden opgevouwen, het moet ook een fiets zijn waar je op wilt rijden. De BYB wordt geleverd met een frame dat is ontworpen voor stijfheid, grotere 20-inch wielen en prestatiecomponenten.

 

Pop, dek, rol
De meeste vouwfietsovertrekken zijn of te ingewikkeld of te tijdrovend om meerdere keren per dag te gebruiken. De BYB is niet alleen gemakkelijk op te vouwen en te transporteren, maar ook uiterst gemakkelijk te bekleden. Pak gewoon de PopCover en je bent klaar om te gaan.

 

Deel uw voertuig
De beste dingen in het leven worden gedeeld, inclusief je woon-werkfiets. De BYB is uitgerust met een low-step frame en past zich in enkele seconden - zonder gereedschap - aan aan rijders tussen 147 en 195 cm hoog, zodat u de fiets kunt delen met iedereen in uw gezin.

 

Androsstam
De Andros-stuurpen is een gereedschapsloze, verstelbare stuurpen. Het stelt u in staat om uw rijpositie aan te passen door uw stuur precies daar te plaatsen waar u het wilt hebben.

 

Metro Transit Rack
Rol de BYB als een koffer op wieltjes en manoeuvreer de fiets in drukke treinstations of bushaltes. Hiermee kan de BYB verticaal staan.

 

Ankerbout
Het vergrendelt de framehelften van de BYB stevig aan elkaar wanneer u de fiets wilt rollen of dragen. Druk op de hendel en het slimme ontgrendelmechanisme laat de ankerbout los, waardoor deze gemakkelijker kan worden uitgeklapt.

 

Dubbeldekksframe
De BYB erft de belangrijkste technologieën - het ontwerp van het frame met dubbele buis en de volumineuze trapeziumvormige buis - van de Tern GSD voor extra stijfheid en duurzaamheid.

 

Combo-opzet
Dezelfde robuuste montage als bij de vrachtgerichte GSD van Terns. Met de Combo mount kunt u verschillende bagagerekken, beugels, tassen en manden op uw BYB monteren, zodat u al uw spullen mee kunt nemen.

 

Kinetix Pro X wielen
Kinetix Pro X wielen zijn licht, snel en stabiel. Ze zijn uitgerust met sCustomized naven en Sapim Aero spaken met rechte spaakkoppen in een paarspaaks design.

 

2122034Kijk op onze website voor meer infor
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25782055 Meld aan Aanbodpagina