Tern Link C8 vouwfiets 20 inch zwart 8V


sinds 12-6-2021 03:10:46

  • Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
  • Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen Grote foto tern link c8 vouwfiets 20 inch zwart 8v fietsen en brommers vouwfietsen
prijs: € 799
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Bij de Link C8 zijn al onze belangrijkste technologieën samengebracht op een uiterst scherp prijsniveau en een zo mogelijk nog beter rijniveau. Dankzij de stijve 3D-gesmede stuurkolom, veelzijdig versnellingsbereik en comfortabele banden, is de C8 een absolute publiekslieveling. Hij is snel en zeer compact op te vouwen zodat hij gemakkelijk ergens kan worden opgeborgen of vervoerd.
 ● Brede 8-speed versnellingssysteem voor het beklimmen van heuvels of het racen door de stad
 ● Instapprijs maar toch voorzien van geavanceerde Tern-technologie, inclusief de superstijve Physis™ 3D stuurkolom
 ● Compact opvouwbaar in slechts 10 seconden voor opslag of transport
 ● Magnetix™ 2.0 houdt de fiets simpel in opgevouwen toestand
 ● Spatborden voor regenachtige dagen
 ● Achterdrager en verlichting optioneel verkrijgbaar 

Volledig uitgerust derailleurmodel in een aantrekkelijk design. Net als zijn "collega's" kan hij snel en compact worden opgevouwen en zo in het hart van de gebruikers worden geplaatst, die zo een perfecte mobiliteitsverlenging wordt geboden.

 

FBL 2 frameverbinding - verborgen voordelen
Drie gepatenteerde technologieën en een ongelooflijk nauwkeurige bewerking maken de FBL 2 tot een van de beste vouwwielen op de markt. Het is stabiel, veilig en altijd gemakkelijk te bedienen dankzij de geïntegreerde lagers.

 

Double Truss-technologie - Stabieler door het ontwerp
Voor het achterste deel van het frame maakt Tern gebruik van een gepatenteerde 3D-structuur, de zogenaamde tern double truss, die de stijfheid verhoogt. Dankzij deze structuur wordt de torsiestijfheid verhoogd, wat betekent dat de hele fiets minder oplevert. Meer stijfheid betekent dat de krachtoverbrenging van de pedalen naar de achterwielas aanzienlijk wordt verbeterd. Iedereen die er ooit mee heeft gereden, zal hiervan getuigen.

 

Fysis 3D stuurkolom - de nieuwe standaard
Vijf gepatenteerde technologieën en unieke productieprocessen resulteren in de meest stabiele en stijve stuurkolom op de markt. De Physis-stuurkolom wordt vervaardigd uit één stuk aluminium met behulp van een speciaal 3D-smeedproces, waardoor lassen niet meer nodig is.

 

Impac BigPac banden - voor comfortabele ritten
De Impac BigPac banden worden geproduceerd door Schwalbe en zijn gebaseerd op het ontwerp van het legendarische Big Apple model. Dankzij het grote luchtvolume bieden deze banden zelfs op het slechtste wegdek een comfortabel rijgedrag en rollen ze toch gemakkelijk.

 

Magnetix
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25782043 Meld aan Aanbodpagina