Vespa GTS SUPERTECH 300 HPE (Grigio Materia Grijs) bij Centr


sinds 11-10-2020 4:04:58

Grote foto vespa gts supertech 300 hpe grigio materia grijs bij centr fietsen en brommers scooters
prijs: € 222,17
Locatie : Oosterhout  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.
Vespa GTS SUPERTECH 300 HPE (Grigio Materia Grijs) bij Central Scooters kopen €6759,00 of lease voor €222,17 p.m.:
GRATIS geleverd door heel Nederland
De Vespa GTS 300 Super Sport Euro 4 is het sportieve broertje van de Vespa GTS 300 Super Euro 4. Daarmee is het de sportiefste en krachtigste Vespa in een elegante vorm. Het sportieve klassieke karakter van Vespa is terug met deze motorscooter!
Het meest sportieve en krachtige Vespa-model is uit: de Vespa GTS 300 Super Sport Euro 4. Het model staat terecht aan de top van meest sportiefste Vespa’s. Maar ook authentieke eigenschappen zijn teruggebracht. Maar het model is meer dan sportief, het is ook veilig. De motorscooter is namelijk voorzien van een ABS-remsysteem. Daarmee rijd je ook veilig weg met de Vespa GTS 300 Super Sport Euro 4. En je remt veilig, want dankzij dit systeem blokkeren de remmen niet wanneer je ineens krachtig moet remmen. Met de Euro 4-motor ben je bovendien milieuvriendelijker en voldoe je aan de nieuwe strenge Euro 4-norm. De motorscooter stoot hiermee minder schadelijke stoffen uit en je verbruikt minder brandstof.
Deze populaire Vespa is tot in de kleinste details modern. Zo zit er in het dubbele vakje achter het scherm een USB-poort. De velgen benadrukken de sportiviteit van het 145ste model in de historie van Vespa. Door de roodgelakte veer van de voorop hanging en de nieuwe voor grill verdwijnt het reflectielicht, maar worden de chromen delen zichtbaar. De lampen hebben moderne LED-verlichting en de cockpit is volledig analoog. Verder heeft de cockpit, zoals het in de racesport betaamt, een duidelijk display: witte cijfers en letters op een zwarte achtergrond. Het zadel is typisch Vespa en Italiaans. Bovendien heeft het frame de metalen ziel van de Vespa, enige wijzigingen ondergaan. Aan de rechterkant zit namelijk een horizontaal rooster, dat verwijst naar de mooiste Vespa’s uit het verleden. Tegelijkertijd geeft het een sportieve touch aan het profiel van het voertuig.
KRACHTIGER DAN OOIT TEVOREN De nieuwe Vespa GTS Super wordt aangedreven door de meest recente uitvoering van de 300cc viertakt-éénclinder met 4 kleppen, vloeistofkoeling en elektronische brandstofinspuiting. Deze 300 HPE (High Performance Engine) is de krachtigste Vespa-motor ooit en koppelt een hoog prestatieniveau aan een laag brandstofverbruik.
Zijn vermogen van 17,5 kW/23,8 pk bij 8250 toeren staat garant voor een superieure souplesse bij elke snelheid.

Scooter service en advies:
Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.
Central Scooters
Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl
 
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 
Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder! 

Kenmerken: Kopen in OosterhoutKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23029311 Meld aan Aanbodpagina