Vespa Primavera (Nero Convinto Glossy) bij Central Scooters


sinds 8-5-2022 03:04:06

  • Grote foto vespa primavera nero convinto glossy bij central scooters fietsen en brommers scooters
  • Grote foto vespa primavera nero convinto glossy bij central scooters fietsen en brommers scooters
Grote foto vespa primavera nero convinto glossy bij central scooters fietsen en brommers scooters Grote foto vespa primavera nero convinto glossy bij central scooters fietsen en brommers scooters
prijs: € 3839
Locatie : Oosterhout  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Vespa Primavera (Nero Convinto Glossy) bij Central Scooters kopen €3839,00 of lease voor €126,19 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
De Vespa Primavera is terug en ontworpen voor de toekomst. Deze nieuwe Vespa heeft een gestroomlijnde look waarvan de belangrijkste elementen zijn te herleiden naar de Vespa 946. Dankzij de nieuwe I-Get 3V motor met benzine injectie voldoet deze Vespa nu aan de nieuwste en strengste Euro-4 milieunorm. De nieuwste versie is nu voorzien van nieuwe 12`inch wielen gelijk aan de Sprint.Het onderscheidende kenmerk is het nieuwe frame met een groot aantal nieuwe functies. Meer ruimte tussen het stuur en het zadel én de nieuwe zadelhoogte voor beter contact met de grond. De toegenomen wielbasis en lengte zorgen voor meer stabiliteit. In de ruimte onder het zadel kan makkelijk een jet-helm opgeborgen worden.De techniek van de Vespa Primavera is ontwikkeld voor de nieuwe/betere wereld. De Primavera heeft nieuwe eigenschappen waaronder een digitaal dashboard/boorcomputer en LED verlichting.

Wil je een Vespa voor diefstal verzekeren dan verplichten de meeste verzekeringsmaatschappijen het track en tracé systeem van Scootsecure!
Scooter service en advies:
Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.

Central Scooters
Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl
 
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 

Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder! 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Vespa


Kenmerken: Kopen in OosterhoutKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25626293 Meld aan Aanbodpagina