Victoria eManufaktur 10.9 elektrische fiets Blauw Bosch 500 Wh

sinds 16-11-2023 17:02:59

Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto victoria emanufaktur 10.9 elektrische fiets blauw bosch 500 wh fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 3099
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Giant, Cube, Cortina, Loekie, Victoria en Conway worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

VICTORIA elektrische trekkingfiets eManufaktur 10.9 Als volledig nieuw model is hij gebaseerd op het XXL-concept met een toegestaan ​​totaalgewicht van 170 kg. Nieuw is de uitrusting met BOSCH Performance Drive PowerPack 500 en 1x11 SHIMANO XT en de hydraulische schijfrem speciaal ontwikkeld voor gebruik op e-bikes.
Sportief en wendbaar of XXL: de twee gezichten van de eManufaktur premium e-bikes  
Met de Red Dot Award voor productdesign heeft onze eManufaktur premium e-bikeserie gelijk al bij de start naam gemaakt en zijn status van top product bevestigd.
Nu, zeven jaar na dit succes, bieden we met de eManufaktur productiereeks een compleet nieuwe serie, die wederom de hoogste verwachtingen op het gebied van hoogwaardig productdesign waarmaakt.
 
De ontwikkeling van fietsen en voertuigen is steeds verder gevorderd. De eerste geïntegreerde designconcepten werden sterk doorontwikkeld en resulteerden in een perfecte vorm, die tot enkele jaren geleden onvoorstelbaar was. Moderne, vormgevende vervaardigingsprocessen geven de eManufaktuur serie een samenhangend ontwerp, doordat het frame, de motor en de accu zonder vlakbreuken of inconsistentie in het design zijn opgenomen en geïntegreerd.
 
Niet alleen stilistisch, ook technisch is de nieuwe serie premium e-bikes een klasse apart. De modernste BOSCH Performance CX en Performance aandrijvingen en volledig geïntegreerde BOSCH PowerTube batterijen zorgen voor een perfect totaalpakket. De accu’s zijn, afhankelijk van het model, verkrijgbaar in twee capaciteiten: de PowerTube 625 of de PowerTube 500 . Omdat deze energiebronnen ongeveer 7 cm in lengte verschillen, hebben we de compactere PowerTube 500 batterijen een adapter gegeven, die hem op de lengte van de PowerTube 625 brengt. Zo heeft u de mogelijkheid om achteraf een tweede batterij aan te schaffen om af te wisselen of om de eerste mee te vervangen en bent u daarbij vrij in de keuze van capaciteit. BOSCH biedt hier drie PowerTube versies : 625, 500 en 400.
 
Het beste is de vijand van het goede, kun je zeggen. Dit is hier echter niet het geval: we hebben de eManufaktur serie opnieuw grondig herzien en aangevuld. En dat doen we om een goede reden. De vier modellen bieden namelijk een maximaal toelaatbaar gewicht van 170 kg . Toch 30 kg meer dan in de nieuwe serie is toegestaan, die heeft namelijk goedkeuring voor een toelaatbaar gewicht van 140 kg. En dat maakt de eManufaktur prima geschikt voor het koppelen van een fietskar om kinderen of goederen mee te vervoeren. Deze betrouwbare modellen zijn verkrijgbaar in frisse kleuren en met decoraties.
 
Overigens, de reden voor de grote populariteit en de tot nu toe zeer positieve berichten in de media zit hem in
Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112534250 Meld aan Aanbodpagina