Victoria  eTrekking 12.9 E Bike heren blauw Bosch 625 Wh


sinds 28-4-2021 03:00:41

  • Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 12.9 e bike heren blauw bosch 625 wh fietsen en brommers damesfietsen
prijs: € 3419
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.
 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.
VICTORIA elektrische trekkingfiets eTrekking 12.9 Mod.21 Topmodel van de eTrekking pedelec met derailleur met dynamisch ontworpen uitrusting voor lange tochten BOSCH Performance CX middenmotor (nieuw 85 Nm) PowerTube 625 en 11-speed SHIMANO XT derailleur. Verende voorvork met steekas Topschijfrem CONTEC 120 Lux LED-verlichting en achterlicht met remlichtfunctie.
De goede reputatie van VICTORIA wat betreft comfortabele trekking-pedelecs is alom bekend. Met het programma van 2021 zorgen we er ook voor dat we deze reputatie in ere houden. Het neusje van de zalm zijn zeker de 12- en 11-serie met geheel nieuw ontwikkeld frame waarin de Bosch PowerTube-accu’s (625 und 500 Wh) zijn geïntegreerd.
Ongeacht of je kiest voor een fiets met of zonder aandrijving: De trekkingfietsen van VICTORIA zijn in de basis goedmoedige types . Ze onderscheiden zich door hun comfortabele, rechte zithouding die mogelijk wordt gemaakt door het hogere stuur en de speciale voorbouw. Omdat je in deze positie een goed overzicht hebt op wat er rondom in het verkeer gebeurt, kun je volop genieten van je fietstocht.
Nog een aspect dat aan het comfort bijdraagt: De  solide constructie van frame en vork zorgt voor een goede wegligging  en een stabiel, comfortabel rijgedrag . Onze trekkingbikes tonen zich ook naast de geasfalteerde wegen een betrouwbare en veilige partner .
Want veiligheid is bij VICTORIA van oudsher een prioriteit waaraan geen concessies worden gedaan. Naast de met de handremmen te bedienen hydraulische schijf- en velgremmen , is het merendeel van de modellen met naafversnelling ook nog uitgerust met een extra terugtraprem . En voor wat betreft de banden van de VICTORIA e-trekkingbikes zetten we in op minimale pech en dat betekent dat we o.a. banden van SCHWALBE gebruiken die als testwinnaars werden aangewezen .
Daarnaast gebruiken we uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit die garant staan voor een goede functionaliteit en grote duurzaamheid . Zo gebruiken we voor onze e-trekkingbikes derailleur- en naafversnellingen van Shimano   en uitsluitend middenmotoren van het merk BOSCH . 

0.297.133/1, 0.297.134/9, 0.297.135/6

Kijk op onze website voor meer informatie en de specificaties van deze fiets.
Op welke m
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25597831 Meld aan Aanbodpagina