Victoria  Urban 5.7 damesfiets 7V Maanlichtblauw Mat 2021


sinds 14-5-2022 03:00:57

  • Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria urban 5.7 damesfiets 7v maanlichtblauw mat 2021 fietsen en brommers damesfietsen
prijs: € 1259
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Technisch ongewijzigd ten opzichte van het voorgaande jaar, gaat de Urban 5.7 met 7-versnellingsnaaf en vrijloop het nieuwe seizoen in. Houd er rekening mee dat modellen slechts beperkt beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

 
Urban Bikes Met Premiumuitrusting

Het ontwikkelen van een hoogwaardige en chique  urban bike voor dames en heren  brengt onvermijdelijk een aantal speciale uitdagingen met zich mee. De premium versie ziet er dan zo uit: hydrogevormd, met een aluminium frame dat kan worden belast met een  maximaal gewicht van 170 kg  en comfortabele Super Moto banden van SCHWALBE. Voor een strakke optische lijn zorgt ook de speciaal vervaardigde bagagedrager, die vormgesloten in het totaalbeeld past, voorzien is van een geïntegreerd achterlicht, en met een laadgewicht van 25 kg flink wat kan dragen.

Daarbij blijft de  VICTORIA Urban  ook bij zware belading stabiel, wat bij een model met lage instap geen vanzelfsprekendheid is. De naafversnellingen zijn zeer onderhoudsarm en zijn hierbij uitsluitend te leveren in combinatie met  Gates riemaandrijving . De urban bikes van VICTORIA rijden zeer comfortabel en zijn het hele jaar rond uw superbetrouwbare metgezel.

 
Urban Bikes Met Naafschakeling

Ons was al snel duidelijk dat we bij de componenten alle speelruimte hadden, maar dat het geen zin had om gebieden te betreden waar de pedelec-middenklasse zich al staat te verdringen. Dus geen ROHLOFF versnellingsnaaf toepassen, maar de voor huishoudelijk gebruik even geschikte Nexus naafschakeling van SHIMANO, eentje met zeven en eentje met acht versnellingen en vrijloop resp. terugtraprem.

Ook bij het framemateriaal voor zinvolle vormgevingsmaatregelen kiezen: Aluminium in plaats van carbon, omdat is geschikter is voor alledaags gebruik en dankzij moderne hydroforming-mogelijkheden zich eveneens fraai laat verwerken. Bij het urbane VICTORIA pedelec-programma hebben de brede en comfortabele Super Moto banden van SCHWALBE zich meer dan bewezen. Dus hebben we die ook hier toegepast. Voor een strakke optische lijn zorgt ook de speciaal vervaardigde RACKTIME bagagedrager, die vormgesloten in het totaalbeeld past, voorzien is van een geïntegreerd achterlicht, en met een laadgewicht van 25 kg flink wat kan dragen. Daarbij blijft de VICTORIA Urban ook bij zware belading stabiel, wat bij een model met diepe instap geen vanzelfsprekendheid is.

Uit het urbane e-bike segment werd ook het XXL-concept overgenomen. Dat betekent dat ook de niet-elektrische urban lijn op een maximum voertuigtotaalgewicht van 1
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27924005 Meld aan Aanbodpagina