Vogue Premium N7 E-Bike herenfiets 28 inch


sinds 10-10-2021 03:11:09

  • Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto vogue premium n7 e bike herenfiets 28 inch fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 1399
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Vogue Premium Male is een 7-versnellingen stijlvolle e-bike met een hoge instap, en zeer geschikt voor lange afstanden. Deze fiets wordt vooral gebruikt voor woon-werkverkeer, en levert de hoogste prestaties onder alle omstandigheden. De verende voorvork en zadelpen zorgen ervoor dat je comfortabel rijdt over elk type weg. De voorwielmotor is effectief, maakt weinig geluid en is onderhoudsvriendelijk. Daarnaast beschikken al onze voorwielmotor e-bikes voor uw veiligheid over een remlicht. De sensor zorgt voor de juiste afstemming tussen de motor en je rotatie, waardoor je eenvoudig de gewenste snelheid behaalt. Zowel de achter- als voorrem is de uitvoerig geteste Shimano Rollerbrake. Met een maximale snelheid van 25 km/h kom je veilig en snel op je eindbestemming.
Vogue Premium Male: stoere uitstraling
Dit model e-bike van Vogue Bike is verkrijgbaar in twee kleuren: Matt-black en Matt-Grey. Deze kleuren geven de e-bike een stijlvolle en robuuste uitstraling, terug te vinden in de naam Premium. Maak kennis met alle eigenschappen van de Vogue Premium Male. Snel en comfortabel onderweg met een fiets die helemaal op jou is aangepast.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Vogue
 ● SKU (eigen artikel code): 5142


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24354148 Meld aan Aanbodpagina