Vogue Superior 3 elektrische bakfiets


sinds 20-10-2021 03:17:50

  • Grote foto vogue superior 3 elektrische bakfiets fietsen en brommers elektrische fietsen
  • Grote foto vogue superior 3 elektrische bakfiets fietsen en brommers elektrische fietsen
Grote foto vogue superior 3 elektrische bakfiets fietsen en brommers elektrische fietsen Grote foto vogue superior 3 elektrische bakfiets fietsen en brommers elektrische fietsen
prijs: € 2199
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Vogue Superior 3 is een betaalbare e-bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen eenvoudig te vervoeren. De effectieve trapondersteuning zorgt ervoor dat je een extra duwtje in de rug krijgt. De Superior 3 beschikt over een stalen frame en stevige motor op het achterwiel. De Shimano derailleurversnelling met 7 versnellingen geeft je de ruimte om zelf de mate van ondersteuning te kiezen. De optimale actieradius van de Vogue Superior 3 ligt tussen de 50 tot 70 kilometer op een volle accu, onder meer afhankelijk van het gewicht dat je met je meeneemt. Je vindt de digitale kleuren display van deze e-bakfiets midden op het stuur, waardoor deze goed leesbaar is. Daarnaast heeft de display een usb ingang voor je smartphone om onderweg op te kunnen laden.
Vogue Superior 3 met laadbak
De Vogue Superior 3 is een stijlvolle elektrische bakfiets voor gebruik in de stad of kleinere afstanden in landelijk gebied. De laadbak biedt meer dan voldoende ruimte om kinderen te vervoeren, of zware boodschappen vanaf de winkel naar huis te brengen. Een uitstekende en stijlvolle keuze wanneer je een volgende stap wil zetten op het gebied van bakfietsen. Bij de Superior 3 is rekening gehouden met design, betaalbaarheid en efficiency.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Vogue
 ● SKU (eigen artikel code): 51416


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25482259 Meld aan Aanbodpagina