Basil B-Safe Commuter Nordlicht fietsrugzak 13 liter


sinds 8-8-2023 22:32:50


prijs: € 119,99
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Basil B-Safe Backpack Nordlicht heeft een inhoud van 13 liter en is een opvallende fietsrugzak met diverse innovaties. Fietsrugzak? Ja, een fietstas en rugzak in één! De tas heeft een anti-diefstal constructie door een verborgen rits en diverse verborgen vakken. Zo neem jij jouw spullen veilig mee! De tas is iets kleiner van stuk en biedt ruimte aan een 13inch laptop en iPad. Ook een E-bike oplader en diverse kleine accessoires neem je handig mee. Zo zit er een verborgen vak op een schouderband voor je OV-kaart. En met de USB-poort laad jij je smartphone op.

Een andere slimme functie is de LED-verlichting aan de voorzijde van de tas (Nordlicht Technology*). De Basil B-Safe Backpack heeft gewatteerde schouderbanden en volledig gewatteerde achterzijde. Zo draag je de rugzak erg comfortabel. Het borstbandje houdt de schouderbanden bij elkaar, ook tijdens het fietsen. Je haakt de tas eenvoudig aan de bagagedrager van je (elektrische) fiets met behulp van het Hook-On systeem. Doordat je de tas aan je bagagedrager meeneemt, voorkom je dat je zweterig op je bestemming aankomt. En omdat het gewicht van de tas een stuk lager zit, fiets je veel stabieler (en daarmee veiliger). Handig, zo’n fietsrugtas! Dit alles maakt de B-Safe rugzak perfect voor woon-werkverkeer.

Eigenschappen:


 ● Inclusief waterdichte regenhoes ter bescherming van je spullen.
 ● Voorzien van reflectieve lusjes waar je LED-verlichting of een helm aan kunt bevestigen.
 ● Compacter design en daarmee geschikt voor een 13 inch laptop.
 ● Exclusief batterijen (3x AAA batterijen).
 ● Trolleyband, zodat je de rugtas op een rolkoffer kunt meenemen.
 ● Inhoud van 13 liter.
*Nordlicht Technology kun je gebruiken als een aanvullende verlichting en treedt op geen enkele wijze in de plaats van de wettelijk vereiste fietsverlichting. Voor het gebruik van alle verlichting dien je te allen tijde de wettelijke regels met betrekking  tot fietsverlichting van het land op te volgen.


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43827643 Meld aan Aanbodpagina