Flyer Gotour6 5.40 2023 dames


sinds 8-8-2023 22:33:13


prijs: € 3229
Locatie : Barendrecht  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Flyer Gotour6 5.40 is de ideale toerfiets. Design, rijcomfort en ergonomie maken een erg fijne combinatie tussen sportiviteit en veel comfort. De verende zadelpen en de verende voorvork zorgen ervoor dat je veel gemak ervaart en absorberen de meeste schokken die je te verduren krijgt tijdens het fietsen. De Gotour6 5.40 heeft een gestroomlijnd uiterlijk, dit komt door het aluminium frame, deze is lichter in gewicht dan bijvoorbeeld een stalen frame, ook is een voordeel van een aluminium frame dat het niet kan roesten bij een lakbeschadiging. Ook is de accu verwerkt in het frame en de middenmotor laat de fiets er heel netjes uitzien.

De Flyer Gotour6 5.40 heeft een krachtige Bosch Performance Line middenmotor (65Nm), en een in het frame geïntegreerde 625Wh Accu. Dit zorgt ervoor dat het zwaartepunt in het middelpunt van de fiets ligt. Dat is vooral fijn wanneer u de fiets aan de bagagedrager wilt optillen, deze zal dan een stuk minder zwaar zijn dan wanneer de accu in de bagagedrager zit.

Ook heeft de Gotour6 5.40 Hydraulische schijfremmen, één van de beste in zijn soort en dat moet ook wel. Op een elektrische fiets, rij je natuurlijk met hogere snelheden, daarom moet je ook snel en adequaat kunnen remmen. Door middel van deze hydraulische schijfremmen kan dat ook, zelfs in regenachtig weer. De Gotour6 5.40 is gemonteerd met een Shimano Nexus (5) naafversnelling.

Deze tour fiets van Flyer heeft een kracht -en rotatiesensor. Het voordeel bij rotatiesensoren is dat de ondersteuning meteen start zodra je begint met trappen. Bij een krachtsensor is het zo dat de ondersteuning interactief en natuurlijk aanvoelt. De ondersteuning reageert direct op jou als rijder. De Gotour6 5.40 heeft het beste van beide sensoren en voelt het meest natuurlijk aan voor jou als bestuurder.

De fiets weergegeven op deze pagina betreft een damesfiets, en is verkrijgbaar in de kleuren: Anthracite Gloss, Cast Silver Gloss, Jeans Blue Gloss.


Kenmerken: Kopen in BarendrechtKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43827765 Meld aan Aanbodpagina